BASIN BÜLTENİ-1: “Meme Kanseri’nden Korkmuyoruz” Paneli

18.10.2017

-Çağdaş Yaşam Ayşe Leyla Akçağlılar Kız Öğrenci Yurdu’nda Meme Kanseri Paneli düzenlendi

-Çağdaş Yaşam Ayşe Leyla Akçağlılar Kız Öğrenci Yurdu’ndan “Meme Kanseri’nden Korkmuyoruz” mesajı

Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği (ONKO-DAY), 1-31 Ekim “Meme Kanseri Farkındalık Ayı" kapsamında Çağdaş Yaşam Ayşe Leyla Akçağlılar Kız Öğrenci Yurdu’nun öğrencileriyle bir araya geldi.

Panelin açılış konuşmasını gerçekleştiren Onko-Day Yönetim Kurulu Başkanı Füsun Önen, Onko-Day olarak yapılan önemli çalışmaları aktardı. Önen”Kanser hastalığına değinerek “Kanser diğer hastalıklar gibi olağan bir hastalık ve artık bir çok kanser türünün tedavisi de mümkün. Ancak bu hastalıkta en önemli nokta erken teşhis ve doğru tedavi yöntemi. Bununla birlikte moral ve motivasyonu her zaman yüksek tutmak gerekiyor. Biz ONKO-DAY olarak bu konuda farkındalık oluşturmak ve meme kanserinden korkmuyoruz mesajı vermek istiyoruz. Etkinlik kapsamında Çağdaş Yaşam Ayşe Leyla Akçağlılar Kız Öğrenci Yurdu’nun konuğu olduk. Duyarlılıkları için Yurt Müdürü Gülay GÜNAYDIN ‘a ve tüm ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinliğin ardından açıklamada bulunan Yurt Müdürü Gülay GÜNAYDIN da ''ONKO-DAY’ı günümüzün en önemli sağlık konularından biri olan Meme Kanseri konusunda yaptıkları farkındalık etkinliklerinden dolayı gönülden kutluyorum. Yurdumuzda 105 kız öğrencimizi ağırlıyoruz. Hepimiz ONKO-DAY işbirliği  ile gerçekleştirdiğimiz panelde çok değerli bilgiler edindik. Panelimize katkı sağlayan ONKO-DAY Yönetim Kurulu Başkanı Füsun Önen’e ve değerli uzmanlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Çağdaş Yaşam Ayşe Leyla Akçağlılar Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu

Ertuğrul Mah. Uğur Mumcu Bulvarı No:17 Nilüfer Bursa